Clicky


Nieuwe fulfilment service PUPS

Nieuwe fulfilment service PUPS
22-05-2017 17:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BREDA - PUPS is een nieuwe fulfilment service voor Breda; het betreft een nieuwe unieke service voor alle bedrijven die regelmatig pakketten te verzenden hebben.

"Het principe is eenvoudig, het is een Pick-Up, Pack & Send dienst voor 1 all-in prijs per zending. Deze dienst en de gehele fulfilment tak is voortgekomen uit een stukje overcapaciteit bij ons bedrijf LampenOnline, met dit bedrijf hebben we al ruim 8 jaar ervaring met het verpakken en verzenden van breukgevoelige producten zoals lampen en verlichtingsarmaturen. Met deze ervaring willen we graag andere bedrijven van dienst zijn en zodoende zijn we hiermee gestart."

"Onze klanten voor fulfilment hoeven dan zelf geen bestellingen meer te verpakken, bestellingen worden in magazijnkratten bij de klanten opgepikt om ze vervolgens in ons logistiek centrum op degelijke wijze te verpakken en te verzenden uit naam van de klant. Dezelfde dag nog dragen wij het pakket over aan PostNL en is het pakket direct volgbaar middels track&trace. Met de snelle service van PostNL is het pakket de volgende dag al op het bestemmingsadres en heeft het onze klant weinig tot geen tijd gekost. Tijd die ze goed kunt gebruiken voor andere zaken."

Naast dat klanten zelf geen verpakkings -en beschermingsmaterialen en verschillende formaten verzenddozen op voorraad hoeven te houden biedt PUPS nog vele andere voordelen:

  • er blijft meer tijd over om te besteden aan verkopen in de winkel of webshop
  • 1 aanspreekpunt voor alle verzendingen
  • minder kans op breuk of beschadigingen door deugdelijke verpakking van de zendingen
  • 1x per maand een factuur met de kosten
  • automatische track&trace per email
  • vast laag all-in tarief per verzending
  • 3 maanden proefperiode tegen zeer laag instaptarief

Full service fulfilment

Naast de nieuwe dienst biedt PUPS ook full service fulfilment aan waarbij het gehele orderproces en het voorraadbeheer wordt over genomen. Van inslag tot opslag, orderpicking, het verpakken en verzenden, de gehele logistieke afhandeling wordt uit handen genomen. Wederom tegen 1 all-in prijs per zending, orders worden dan op werkdagen tot 23.00 èn op zondag tot 18.00 verwerkt voor levering de volgende dag met PostNl. Deze full service fulfilment tegen 1 vaste prijs biedt de klant vooraf duidelijkheid over de kosten, geen verrassingen en mede op basis hiervan kunnen onze klanten beter hun verkoopprijzen bepalen.

Voor meer informatie:

PUPS Fulfilment service
Mijkenbroek 48
4824 AC Breda
Tel: +3176 2031940
Website: https://pupsnl.nl
Email: info@pupsnl.nl

Dit is een gesponsord artikel