Clicky


Nieuwe DAF XF 440 voor Verkeersschool Berend Knol

Nieuwe DAF XF 440 voor Verkeersschool Berend Knol
21-05-2017 10:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

LEEUWARDEN - Zaterdag 20 mei mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van een DAF XF FT 440 SSC aan Verkeersschool Berend Knol in Leeuwarden.

De DAF XF beschikt onder andere over de krachtige, stille en zuinige MX 11 motor. In overleg met de rijschool heeft Bedrijfswagen Service Friesland diverse aanpassingen gedaan.

Zo is de spiegel lay-out dubbele bediening, en is het motor management aangepast. Met deze aanpassingen is het mogelijk om met een automatische schakelende versnellingsbak ook met de hand te schakelen.

Ook beschikt deze DAF over de meest uiteenlopende opties, zoals: Lane departure Warning, Adaptive Cruise Control, AEBS, Predictive Cruise Control, Silent modes (Minder dan 72 decibel, quiet certificaat), DAF Connected en LZV uitvoering.

Verkeersschool Berend Knol B.V. is in de ruim 35 jaar van haar bestaan uitgegroeid van een eenvoudige plaatselijke verkeersschool tot een volwaardig en toonaangevend opleidingsinstituut voor onder andere personenauto, motor, vrachtauto en autobus.

Vanaf 1980 kan men bij verkeerschool Berend Knol terecht voor elk rijbewijs en de hierbij behorende chauffeurs beroepsopleidingen. Door deze jarenlange ervaring bereikt Verkeersschool Berend Knol B.V. een hoog slagingspercentage. Het systeem van lesgeven, dit wil zeggen zeer intensief en op jou als cursist gericht, wordt door de meeste cursisten als hoogst plezierig ervaren.