Clicky


Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval op A29 [UPDATE]

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval op A29 [UPDATE+foto's]
19-05-2017 19:34 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

HEIJNINGEN - [update 19:34 uur] Vrijdagmiddag rond 14.00 uur ontstond op de A29 ter hoogte van Heijningen een aanrijding met fatale afloop voor een 33-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rozenburg.

Direct zijn hulpdiensten naar de plek gegaan waar het ongeval was gebeurd. Ook een traumahelikopter is ingeschakeld om medische assistentie te verlenen. Door Rijkswaterstaat zijn schermen geplaatst en de weg werd afgesloten in de richting Rotterdam, om alle hulpverleners op een veilige manier hun werk te kunnen laten doen.

Voor zover nu bekend zal de weg nog tot 21.00 uur vanavond afgesloten blijven, weggebruikers worden verzocht om te rijden.

De aanleiding van het ongeval wordt onderzocht door medewerkers van het team Verkeersongevallen Analyse. De informatie die nu bekend is is dat een vrachtwagen door onbekende oorzaak schaarde op de weg. Een andere vrachtwagen reed in de geschaarde truck.

De chauffeur van de laatstgenoemde vrachtwagen is om het leven gekomen, de chauffeur van de andere vrachtwagen liep geen verwondingen op.


Foto's