Clicky


Nieuw Healthcare DC voor VTS in Boxmeer

Nieuw Healthcare DC voor VTS in Boxmeer
12-04-2017 13:15 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BOXMEER - VTS Transport & Logistics is onlangs gestart met de bouw van een “State of the art Healthcare DC” om uitbreiding van haar logistieke dienstverlening voor medische en farmaceutische bedrijven mogelijk te maken.

Het nieuwe pand voorziet in een opslagcapaciteit van ruim 21.000 palletplaatsen, volledig temperatuur gecontroleerd en verdeeld in gevalideerde ruimtes van 2 tot 8°C, 15 tot 25°C en -45 tot -25°C.

Voor Cross Docking activiteiten is ruim 3.000 m2 beschikbaar in gescheiden ruimtes van 2 tot 8°C en 15 tot 25°C waardoor bij aankomst de medicijnen onmiddellijk in de juiste temperatuurzone gelost worden en de veiligheid nog beter gewaarborgd blijft.

Twee mezzanine verdiepingsvloeren bieden 1.200 m2 voor branche specifieke Value Added Services als (her)verpakking, (re)labelling en assemblage activiteiten.

State of the art Healthcare DC

VTS Transport & Logistics verstaat onder -State of the art Healthcare DC- dat het hoogwaardige pand duurzaam,  uitermate goed beveiligd en 100% temperatuur gecontroleerd is. Het zal tevens beschikken over een GDP vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid voor de opslag en distributie van farmaceutische producten en zal gecertificeerd worden volgens de BREEAM norm “Very Good”.   

Hierdoor en middels 24/7 monitoring wordt correcte behandeling van de goederenstroom tijdens opslag en overslag, zonder onderbreking, van de juiste temperatuur condities, te allen tijde gewaarborgd.

Specialist

Joost Hafmans, Directeur VTS: “De ingebruikname van dit nieuwe pand vormt een belangrijke mijlpaal in de historie van VTS maar benadrukt vooral het succes en de gezonde groei van ons bedrijf en haar gespecialiseerde dienstverlening. Door de combinatie van warehouse en transportdiensten onder één dak bieden we onze bestaande en nieuwe klanten een ideaal platform met synergetische voordelen.”   

Het pand verrijst op industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer. Volgens planning zal het pand in December 2017 volledig operationeel zijn.

VTS is dé specialist in temperatuur gecontroleerde Transport & Warehouse diensten voor medische en farmaceutische bedrijven. Met een no nonsens cultuur, gedreven medewerkers, bedrijfspanden in Boxmeer (NL) & Goléniow (PL) en een moderne transportvloot bewijst VTS al jaren dat het behoort tot de top in haar segment. VTS biedt met eigen transportmaterieel zowel FTL alsook LTL transporten aan binnen geheel Europa.