Clicky


Verdachte dood man en vrouw Arnhem opgepakt

Verdachte dood man en vrouw Arnhem opgepakt
24-03-2017 23:18 | Binnenland | auteur ANP

ARNHEM - Een 47-jarige man heeft zichzelf vrijdagavond bij de politie in Arnhem gemeld in verband met de dood van een man en een vrouw in de stad. De politie was al naar hem op zoek. In een voormalig hotel aan de Patersstraat werden donderdagavond twee lichamen aangetroffen.

De slachtoffers zijn de eigenaar van het pand en een 73-jarige vrouw. De politie maakt nog niet bekend wat voor relatie ze hadden. Ook is nog onduidelijk of slachtoffers en verdachte elkaar kenden. De man die is opgepakt heeft volgens de politie geen vaste woon- of verblijfplaats. Hij zal in het weekend worden verhoord. In de tussentijd wil de politie de doodsoorzaak van de man en de vrouw in het belang van het onderzoek nog niet vrijgeven.

Zowel in de directe omgeving van het vroegere hotel Rembrandt als elders in Arnhem deed de politie vrijdag onderzoek. Dat richtte zich onder meer op een bloedspoor dat over diverse straten liep. Of het bloedspoor is achtergelaten door de verdachte die nu vastzit, kon een woordvoerster niet zeggen. "Er worden bloedmonsters onderzocht in het laboratorium'', zei ze.