Clicky


Nieuwe Volvo truck voor MAAT voor opdrachtgever STILL

Nieuwe Volvo truck voor MAAT voor opdrachtgever STILL
24-03-2017 09:51 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ALBLASSERDAM - Begin maart heeft logistiek dienstverlener MAAT een nieuwe Volvo FH 4 met 460pk en 6x2 trekker chassis in gebruik genomen voor opdrachtgever STILL uit Hendrik-Ido-Ambacht. "Een truck van een betrouwbaar merk met een stoere uitstraling die bovendien zuinig én duurzaam is", zo onderstreept directeur Arjan Maat. "Eigenschappen die voor MAAT zwaar wegen."

In de zomer van 2016 continueerden MAAT en STILL hun partnerschap, waarbij de trucks waarmee MAAT reed voor nieuwe zijn vervangen. Begin maart is het wagenpark voor STIL uitgebreid met de nieuwe Volvo FH4. Deze nieuwe truck kent een optimale brandstofefficiency zonder concessies te doen aan rijprestaties. De wagen beschikt over tal van brandstof besparende innovaties, waaronder een start-stopsysteem.

Een concept dat past in de duurzaamheidsgedachte van MAAT: "Met deze nieuwe Volvo investeren we opnieuw in een wagenpark dat schoner wordt. Bovendien is de wagen voorzien van de meest uitgebreide veiligheidssystemen en zijn ergonomisch goed uitgevoerd voor onze chauffeur."

Gebak

Alvar Meijer van de Volvo Group Truck Center Alblasserdam overhandigde de sleutels. "Wij maken er altijd een feestelijk moment van met gebak. Later gebeurt dit ook nog symbolisch samen met de chauffeur als wij een uitleg geven. Dat is een mooi moment. De wagen is dan volledig opgepoetst en de chauffeur glundert van trots."

Chauffeur Jan van Helden is het daar volledig mee eens: "Het is heel mooi om in een nieuwe wagen te mogen rijden en dan ook nog een Volvo! Alles wat glimt heb ik voor de foto gepoetst. Toen de heer Meijer de sleutels overhandigde, kwam het helaas met bakken uit de hemel. Met collega Jan uit de wasstraat zijn we later opnieuw aan de slag gegaan. De truck moeten er toch blinkend opstaan?"

De trailers ten behoeve van de drie trucks voor STILL worden momenteel voorzien van nieuwe reclame-uitingen. In het tweede kwartaal van dit jaar verwacht MAAT met deze combinaties te kunnen rijden.

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met exceptioneel transport en contractvervoer. Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking. Volledig denkend vanuit fourth party logistics (4PL) en duurzaamheid. MAAT heeft 180 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.

STILL levert wereldwijd maatwerk op het gebied van interne logistiek en implementeert het intelligente teamwork van vorkheftrucks en magazijntechnologie, software en services. Wat de oprichter van het bedrijf in 1920, Hans STILL, bereikte door een grote dosis creativiteit, ondernemersgeest en kwaliteit, ontwikkelde zich snel tot een sterk, internationaal vermaard merk. Tegenwoordig werken zo’n 8.000 gekwalificeerde medewerkers in de research en ontwikkeling, productie, marketing en service met als enig doel het beantwoorden aan de behoeften van klanten over de hele wereld.

Foto's: ©Cees van der Wal

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions