Clicky


DAF LF220 voor jubilerend Caromi

DAF LF220 voor jubilerend Caromi
23-03-2017 10:00 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZEELAND - Caromi Carrosserie om- & inbouwproducten uit het in Noord-Brabant gelegen Zeeland bestaat dit jaar 12,5 jaar. Een mooi moment om een gloednieuwe en uiterst complete DAF LF220 Euro 6 FA 12T in de vloot op te nemen. Het bedrijf verwerkt jaarlijks tienduizenden orders. Een rustig bestaan krijgt de LF220 daarom niet. De DAF is onlangs geleverd door dealer Van Hooft bedrijfswagen B.V. uit Veghel.

“Het is onze eerste DAF”, zegt Ad de Vocht, salesmanager bij Caromi Carrosserie om- & inbouwproducten. “De zescilinder dieselmotor, het lage brandstofverbruik en de moderne uitstraling gaven de doorslag. Ook het kostenplaatje ten opzichte van de concurrentie viel erg goed uit en ook de korte lijn met de dealer bevalt ons prima.”

Caromi gebruikt de DAF LF220 voor het aanleveren van goederen in Nederland en België. “De auto is vaker op pad dan dat hij hier staat”, zegt De Vocht. Caromi BV heeft negen werknemers en is producent en leverancier van in- en ombouwproducten voor carrosseriebouwers, garagebedrijven, importeurs en bedrijfswageninrichters. Voor alle standaard lichte bedrijfswagens tot 3.500 kilogram, ongeacht het merk, levert het bedrijf een compleet pakket ter bescherming van de laadruimte van bedrijfswagens, zoals antislipvloeren, zijwanden, deurpanelen, lat om lat betimmering en raamroosters.

“Alleen al van de antislipvloeren produceren we er zo’n 17.000 per jaar. Die moeten allemaal afgeleverd worden. Daarvoor is de DAF LF220 zeer geschikt”, zegt Ad de Vocht. De zilvergrijze LF220 Euro 6 is uitgerust met een robuuste 6,7-liter PX7 zescilinder dieselmotor gekoppeld aan een AS-Tronic automaat.

De auto is van vrijwel alle gemakken voorzien, zoals navigatie, een uitgebreide audio-installatie, een achteras met luchtvering, Forward Collision Warning (FCW), het geavanceerde noodremsysteem AEBS met adaptieve cruise control, Lane Departure Warning System (LDWS) en een achteruitrijcamera.

Ad de Vocht: “De auto is af fabriek in onze huisstijl gespoten. Erg fraai want ook de bumpers en de opvallende spoilerset zijn in metallic kleur gespoten. De DAF LF220 heeft één vaste chauffeur, maar het komt voor dat iemand anders in de DAF rijdt. Dat vindt onze vaste chauffeur helemaal niet leuk. Hij waardeert de DAF LF220 enorm.”

Foto's

  • addink transport
    in het mooie zeeland
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions