Clicky


Nieuwe Mercedes-Benz Antos voor KSP Kunstgras BV

Nieuwe Mercedes-Benz Antos voor KSP Kunstgras BV
22-03-2017 09:48 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

LELYSTAD - Onlangs nam KSP Kunstgras B.V. uit Lelystad de eerste nieuwe truck, een Mercedes-Benz Antos 1833L, in gebruik. De Antos werd, evenals drie Mercedes-Benz Sprinters, geleverd door Wensink Mercedes-Benz Bedrijfswagens Harderwijk.

Voor het nationale vervoer van sport- en speelvloeren zet KSP Kunstgras B.V. voor het eerst een nieuwe truck in. Voorheen vertrouwde het bedrijf op jong gebruikte bedrijfswagens van verschillende merken.

“Omdat onze wagens veel gebruikt en zwaar belast worden, waren we steeds meer bezig met het onderhoud en reparatie van onze voertuigen,” vertelt Joost Sweep, eigenaar van KSP Kunstgras B.V.

“Omdat we ons graag willen richten op waar we goed in zijn en niet zozeer op de bijkomende werkzaamheden, hebben we gekozen voor ontzorging op het gebied van transport. Daar komt bij dat we de sport- en speelvloeren alleen kunnen plaatsen als het droog is. Als dat het geval is, dan moeten we daar maximaal gebruik van maken. Betrouwbaarheid is daarom erg belangrijk.”

De keuze voor Mercedes-Benz was snel gemaakt toen Sweep in contact kwam met Wensink Mercedes-Benz Bedrijfswagens Harderwijk.

“Omdat ze in Harderwijk naast trucks ook bestelwagens verkopen, worden we maximaal ontzorgd. De service van Mercedes-Benz is goed en omdat we nog maar met een partij te maken hebben, schept het ook duidelijkheid. Daarnaast denken ze bij Wensink goed met ons mee, bijvoorbeeld over hoe we onze voertuigen het beste kunnen inrichten,” aldus Sweep.

De nieuwe Mercedes-Benz Antos 1833L is de eerste nieuwe vrachtwagen van KSP Kunstgras B.V. De Antos met tweede generatie OM 470 motor wordt ingezet voor het vervoer van sport- en speelvloeren door het hele land. De opbouw van de Antos is verzorgd door Bunk Carrosserie- & Wagenbouw in Barendrecht en de belettering door Textline Harderwijk. Net als de bestelwagens is ook de Antos in onderhoud bij Wensink. Naast het gunstige brandstofverbruik van de Antos was de uitstraling van het voertuig doorslaggevend.

“Mercedes-Benz is een representatief merk en dat vind ik belangrijk. Omdat wij de aanleg in ons eigen beheer uitvoeren, zien we de truck als ons visitekaartje,” zegt Sweep.

KSP Kunstgras B.V, gevestigd in Lelystad, is al tien jaar specialist in de realisatie en onderhoud van hoogwaardige sport- en speelvloeren. Tevens is KSP Kunstgras B.V. officieel supplier van de Johan Cruyff Foundation. Vanuit Lelystad en Bergeijk bedienen ze het hele land. Om de kwaliteit en flexibiliteit te kunnen garanderen voert KSP Kunstgras B.V. het werk uit met eigen mensen en machines. Het wagenpark bestaat uit 14 eenheden waarvan tien afkomstig zijn van Mercedes-Benz.

Foto's

  • Bentvelzen Transport
    Bentvelzen Transport
  • Hilmi Kilic
    Vale Logistics
  • Hilmi Kilic
    Vale Logistics
  • Hilmi Kilic
    Vale Logistics