Clicky


Nog eens 100 DAF's voor Jan de Rijk Logistics

Nog eens 100 DAF's voor Jan de Rijk Logistics
20-03-2017 11:08 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ROOSENDAAL - Jan de Rijk Logistics versterkt zijn 700 voertuigen grote vloot met nog eens honderd DAF's. De sleutel van het eerste voertuig uit deze serie, een DAF XF 440, kreeg Sebastiaan Scholte, Algemeen Directeur Jan de Rijk Logistics, overhandigd door DAF Trucks President Directeur Preston Feight.

De overhandiging weerspiegelt de langdurige en intensieve samenwerking tussen beide trotse Nederlandse ondernemingen. Waar DAF een duidelijk stempel drukt op de vloot van Jan de Rijk, meer dan 95 procent van het materieel komt uit Eindhoven, is het Roosendaalse bedrijf op zijn beurt nauw betrokken bij de logistieke processen van de succesvolle truckproducent. Een positie die sinds de overname van De Rooy Logistics door Jan de Rijk in 2015 alleen maar verder is uitgebouwd.

DAF en Jan de Rijk: méér dan partners

Een belangrijk deel van de automotive gerelateerde activiteiten wordt uitgevoerd in opdracht van DAF. “Jan de Rijk Logistics is voor DAF véél meer dan een klant. We werken zeer nauw samen en groeien steeds verder naar elkaar toe. Deze trend zien we steeds meer terug in de gehele logistieke keten. Ik ben blij dat we met onze kwalitatief zeer hoogwaardige en bijzonder efficiënte trucks bij mogen dragen aan het succes van Jan de Rijk”, aldus Preston Feight.

Lage Total Cost of Ownership

De honderd nieuwe DAF Euro 6 voertuigen passen in het streven van Jan de Rijk Logistics naar betrouwbare, efficiënte, innovatieve en duurzame logistieke oplossingen voor haar klanten. “De kwaliteit van de DAF-voertuigen, het goede dealer netwerk en de lage Total Cost of Ownership zijn voor ons altijd doorslaggevend. Daarom hebben we ook nu weer voor DAF gekozen”, aldus Sebastiaan Scholte.

Nieuwe trucks voor heel Euopa

De nieuwe honderd voertuigen – zowel trekkers als bakwagens uit de CF en de XF-serie – worden verdeeld over de verschillende Europese divisies van Jan de Rijk Logistics De nieuwe trucks vervangen de komende tijd een deel van de huidige vloot. De aankoop kwam tot stand in nauwe samenwerking met DAF dealers Van Tilburg-Bastianen en De Burgh.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV