Clicky


VLGroep neemt eerste Scania Next Gen S450 Road Train in ontvangst

VLGroep neemt eerste Scania Next Gen S450 Road Train in ontvangst
17-02-2017 19:07 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OSS - VLGroep en  Scania hebben de samenwerking voor de toekomst bezegeld met de in ontvangstname van een van de eerste S450 double stock volumecombinaties in Nederland.

"Ruim een jaar hebben we moeten wachten alvorens de levering een feit was", aldus Geert Pluk van VL Groep. "Een lange tijd maar zeker de moeite waard. Op het moment van bestellen was er nog niets bekend over het nieuwe model. Een spannende maar gemakkelijke keuze, gebaseerd op de jarenlange vertrouwensband en perfecte samenwerking die we met Scania Veghel hebben."

"En het eindresultaat mag er zijn, enthousiast zijn we over de nieuwe S en R serie  en de nieuwe ontwikkelingen , waaronder de slimme onderhoud intervallen afhankelijk van de gereden km’s en omstandigheden wat de tco ten goede komt."

"Tevens heeft Scania reeds ruimschoots bewezen het brandstofverbruik op een perfecte manier onder controle te hebben , wat voor ons natuurlijk een van de hoogste kostenposten is. De nieuwe S en R Serie zal de reeds bewezen resultaten op een positieve manier beïnvloeden."

Deze auto is de eerste uit een serie van vijf road trains die de komende maanden worden geleverd bij VL groep . De voertuigen worden ingezet op internationale trajecten binnen de EU.

"Ons bedrijf, met de hoofdvestiging in Oss industrieterrein “Elzenburg”, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op internationaal volume en machinetransport en ontwikkelde in samenwerking met diverse opdrachtgevers een specifiek double stock concept wat enorme voordelen oplevert. Tevens beschikt VLGroep over een eigen werkplaats met op en overslag capaciteit. Het wagenpark bestaat uit 48 eenheden", besluit Pluk.

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus