Clicky


BLOM Verkeersschool kiest voor drie nieuwe Iveco Eurocargo

BLOM Verkeersschool kiest voor drie nieuwe Iveco Eurocargo
13-02-2017 11:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

Recent heeft BLOM Verkeersschool een drietal nieuwe Iveco Eurocargo’s in ontvangst genomen. DEBA bedrijfswagens en BLOM Verkeersschool zijn beiden trots op de meer dan 30 jaar lange samenwerking en uitbreiding van het wagenpark.

Door de aanvulling van deze drie Iveco Eurocargo’s, en nog een vierde in bestelling, komt het totale vrachtwagenpark op vijftien stuks en is BLOM Verkeersschool één van de grootste vrachtwagenopleiders van Nederland.

Met deze levering is tevens besloten om de samenwerking te vergroten door trainingen op maat te leveren voor klanten van DEBA Bedrijfswagens.

De Iveco’s  zijn uitgerust met een Euro VI motor, gekoppeld aan een semi-automatische 12-gangs versnellingsbak. Hiermee is het voor de leerlingen en ervaren chauffeurs nog comfortabeler om te lessen in deze trucks. 

Daarnaast zijn ze voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen en het hoogste comfort dankzij Adaptive Cruise control, Xenon verlichting, Side skirts, Led- dagverlichting en meerdere camera’s rondom het voertuig.