Clicky


Charter Service Nederland (CSN) failliet verklaard

Charter Service Nederland (CSN) failliet verklaard
15-12-2016 16:15 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

NIJVERDAL - [update 19:00 uur] Voor de rechtbank van Overijssel is op dinsdag 14 december Charter Service Nederland failliet verklaard.

Bij het bedrijf werkten, volgens de Kamer van Koophandel, drie personen. Bij het transportbedrijf werd met name gebruik gemaakt van charters. Een oud-werknemer laat echter weten dat er zo'n tien á elf chauffeurs werkzaam waren bij het bedrijf.

Waardoor het bedrijf failliet is gegaan is op dit moment niet bekend. Curator mr. Weening kon donderdagmiddag geen toelichting geven op het faillissement. Het is daardoor eveneens nog niet bekend of het bedrijf een doorstart maakt.

Volgens ingewijden zou de eigenaar, de heer Smits, naar het buitenland zijn vetrokken en de chauffeurs, klanten en charters hebben achtergelaten zonder een faillissement aan te vragen.

Charter Service Nederland is op 1 november 2010 opgericht en staat geregistreerd als eenmanszaak. Dit betekent dat eigenaar R. Smits naast zakelijk ook persoonlijk failliet verklaard is.

Volgens de bedrijfswebsite heeft het bedrijf inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de transport en logistieke sector. Daarnaast beschikt het bedrijf, volgens eigen zeggen, over een modern en uitgebreid wagenpark dat bestaat uit alleen maar milieuvriendelijke Scania's.

Charter Service Nederland gevestigd aan de Alexander Bellstraat 7 in Nijverdal levert verschillende transportdiensten voor nationaal en internationaal transport.