Clicky


Twee nieuwe Volvo's voor MAAT Transport

Twee nieuwe Volvo's voor MAAT Transport
06-12-2016 09:56 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ALBLASSERDAM - Onlangs heeft MAAT Transport het wagenpark aangevuld met twee nieuwe vrachtwagens.

Het betreft hier twee Volvo’s FH12 420 4x2 trekkerchassis. Uitgerust voor ADR stukgoed met een active safety pakket. Tweedelige ladders en steunen achter op de cabine en breedte verlichting. Daarnaast is de vrachtwagen uitgerust met een ATX boordcomputer en het Driver Performance systeem om het brandstofverbruik en het rijgedrag te kunnen beoordelen.

Chauffeurs Bart en Ron zijn erg blij met de nieuwe aanwinsten van MAAT Transport. "Wij rijden altijd in goed materiaal, maar een nieuwe wagen is toch wel het ultieme. Om flexibel te zijn in de werkzaamheden kan het wel eens zo zijn dat een collega ook in ‘jouw wagen’ rijdt,  maar in principe is dit je tweede woonkamer. Wanneer je dan in het nieuwste van het nieuwste mag rijden ben je daar toch trots op."

Het wagenpark van MAAT Transport is veelzijdig te noemen. Vrijwel alle ruim 90 voertuigen zijn verschillend van configuratie zodat in elke vraag kan worden voldaan. Al het in te zetten materieel voldoet aan alle wettelijke eisen. Het wagenpark van Maat Transport is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of toekomstige geldende milieueisen. Zo is er geïnvesteerd in Euro 6 motoren. Alle vrachtwagens zijn bovendien uitgerust met een Track & Trace (met real time informatie) systeem.