Clicky


Twee gebruikte GINAF’s krijgen tweede leven op het strand

Twee gebruikte GINAF’s krijgen tweede leven op het strand
26-11-2016 10:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZANDVOORT - Aan het eind van de zomer heeft de firma Paap uit Zandvoort  twee gebruikte GINAF’s in gebruikgenomen voor transport op het Zandvoortse strand. De firma Paap verzorgt al jaar en dag het transport van diverse producten op en rond het Zandvoortse strand.

Ieder jaar wordt aan het begin van het seizoen strandhuisjes geplaatst en strandtenten opgebouwd en aan het eind van het seizoen weer naar de winterstalling gebracht. Daarnaast wordt de bevoorrading gedurende het seizoen ook door de firma Paap verzorgd. Om dit alles goed en kundig te kunnen verzorgen heeft de firma Paap bewust gekozen voor een GINAF 8×8 en een 6×6.

Beide voertuigen zijn in Ederveen geheel aangepast en opgebouwd, tevens zijn de chassis voorzien van afzetsystemen. Beide voertuigen zijn volledig opnieuw gespoten en van fraaie nuttige led- verlichting voorzien. Door de montage van ballonbanden en de hydraulisch sturende achteras is de terreinvaardigheid en wendbaarheid van de voertuig maximaal geworden en praktisch een groot voordeel bij het plaatsen van de strandhuisjes. 

Ook erg praktisch is uiteraard de hydraulische vering op de achterassen. Deze vering heeft als bijkomend voordeel dat er waterpas geladen en gelost kan worden en daarbij de kostbare strandhuisjes schadevrij te kunnen verrijden. De handgeschakelde versnellingsbakken en sterke DAF motoren met rondom aangedreven wielen dragen zeer zeker bij om snel en moeiteloos te manoeuvreren door het losse zand.