Clicky


Eduard de Visser nieuw lid Raad van Commissarissen Portbase

Eduard de Visser nieuw lid Raad van Commissarissen Portbase
27-10-2016 16:31 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Eduard de Visser (41) is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Portbase. Hij vertegenwoordigt de aandeelhouder havenbedrijf Amsterdam in de Raad van Commissarissen en zorgt voor de verbinding naar de Portbase community in de regio Amsterdam. Hij volgt hiermee Dertje Meijer op.

De Visser heeft ruime ervaring in consultancy en de havensector. Als Director Strategy & Innovation bij Havenbedrijf Amsterdam is hij verantwoordelijk voor de Havenvisie 2030 en de innovatieprogramma’s.

Portbase haalt met De Visser een commissaris in huis met veel kennis over innovaties in de havensector. In deze functie ondersteunt hij Portbase in het realiseren van haar doelstellingen om verdere innovatie mogelijk te maken.

Portbase verbindt alle partijen in de logistieke ketens van de Nederlandse havens. Via het Port Community System faciliteert Portbase datadeling tussen bedrijven en overheden om sneller, efficiënter en tegen lagere kosten te kunnen werken. Samen met de groeiende community maakt Portbase het delen van data steeds waardevoller.

Met als doel de Nederlandse havencommunity en daarmee de havens, de slimste van Europa te maken. Portbase is neutraal, van en voor de haven- community en heeft geen winstoogmerk.