Clicky


BRL-Logistics BV failliet verklaard [UPDATE]

BRL-Logistics BV failliet verklaard [UPDATE]
06-10-2016 10:35 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

'S-HERTOGENBOSCH - [update 10:34 uur] Op dinsdag 4 oktober is voor de rechtbank van Oost-Brabant recyclingbedrijf RBL-Logistics BV failliet verklaard.

Bij het failliete bedrijf, gevestigd aan de Jagersheuvelstraat 5 in 's-Hertogenbosch, werkten volgens de curator zes personen. Maar inmiddels was al van vijf werknemers het contract beëindigd.

Het bedrijf lag, volgens de vervanger van curator mr. Winkels, al drie weken stil. Oorzaak van het faillissement ligt in een lening die is afgesloten en niet op tijd kon worden afgelost vanwege te weinig kapitaal. Volgens de vervanger van de curator functioneerde het bedrijf verder goed.

BRL-Logistics is een logistiek specialist op het gebied van vervoersstromen, bewerking en verwerking van recycling producten en afvalstoffen (grondstoffen). 

In 2013 nam eigenaar Bart Broeksteeg het bedrijf ERL over van de Emons Group. Onder de naam BRL-Logistics heeft hij dit bedrijf verder uitgebouwd.

De curator is serieus aan het kijken naar een doorstart. Er hebben zich al enkele kanditaten gemeld die de activiteiten van het bedrijf willen doorstarten.