Clicky


AVT Truck&Trailer eerste Alltrucks partner in Nederland

AVT Truck&Trailer eerste Alltrucks partner in Nederland
28-09-2016 09:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HANNOVER - Op donderdag 22 september, tijdens de IAA te Hannover, hebben AVT Truck&Trailer (met vestigingen te Waddinxveen, Breda, Moerdijk en Roosendaal) en Alltrucks Duitsland een samenwerkingsverband getekend. 
 
Met trots verwelkomt Alltrucks haar eerste partner voor de Benelux die gebruik zal maken van het Alltrucks Full-Service Werkplaatsconcept van Bosch, Knorr-Bremse en ZF. Dankzij het Alltrucks Full-Service Werkplaatsconcept zal AVT Truck&Trailer ondersteund worden door middel van expertise en ervaring van drie sterke industriële partners.

Het Alltrucks netwerk is actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië (213 vestigingen). Er vindt uitbreiding plaats in de Benelux en Frankrijk. AVT Truck&Trailer is de eerste partner van Alltrucks in de Benelux. 
 
Paul Wijns van Alltrucks Benelux: "Hetgeen wij uit de markt vernemen bevestigt ons dat er behoefte is van de bedrijfswagen werkplaatsen voor hetgeen Alltrucks aanbiedt“, verklaart Alltrucks Sales & Market manager Paul Wijns.

"Wij zijn trots dat we inmiddels een netwerk van over de 200 partners hebben opgebouwd en dat wij de firma A. van Tilburg mogen begroeten als onze eerste partner voor de Benelux.“
 
Ton van Tilburg van AVT Truck&Trailer: "AVT tracht al jaren met innovatieve oplossingen voor haar klanten te komen. Daarom past dit zo goed in onze strategie. Merk onafhankelijkheid, een Europees netwerk en de kracht van Bosch, ZF en Knorr-Bremse erachter. Het gaat verder dan alleen superieure diagnose: directe toegang tot kennis, netwerk en helpdesk. Voor onze werkplaatsen zijn we, wat betreft het traileronderhoud, onderdeel van European Trailer Care. Dit specialistische netwerk op het gebied van traileronderhoud sluit naadloos aan bij Alltrucks voor het truckonderhoud. Nu kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden met een mooi Europees netwerk, als ultiem doel de laagste kilometer kostprijs bij maximale inzet."