Clicky


Bruno Holvoet nieuwe CEO van Transport De Sauter uit Brugge

Bruno Holvoet nieuwe CEO van Transport De Sauter uit Brugge
06-09-2016 17:24 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BRUGGE - Begin juni nam Gheeraert Transport hun sectorgenoot Transport De Sauter over. De eigenaren Stijn en Peter Gheeraert gingen daarna op zoek naar versterking om de transportactiviteiten van De Sauter mee op te volgen en verder uit te bouwen. Bruno Holvoet (45) wordt de nieuwe CEO van Transport De Sauter.
 
Eind 2016 neemt Bruno Holvoet de fakkel geheel over van de huidige medebestuurder Koen Vandenbroucke, die de komende maanden zal instaan voor een vlotte overgangsperiode op vlak van customer service, warehousing en sales. De voormalige medebestuurders Sybil en Thomas De Sauter blijven werkzaam in het bedrijf.  

Bruno Holvoet: “Ik ben heel blij met mijn nieuwe functie in een wereld vol uitdagingen. Wat mij precies aantrok? Zowel Transport De Sauter als Gheeraert Transport genieten een goede reputatie. Maar het was vooral de openminded geest én lange termijn visie van Peter en Stijn Gheeraert die me geheel overtuigden om mee op de kar te springen."

De eerste doelstelling van Bruno is om de huidige klanten én medewerkers goed te leren kennen. “Want zij staan in de toekomst centraal. Graag bouw ik verder op wat goed is. Daarnaast moeten we kijken wat kan geoptimaliseerd worden, dan denk ik vooral aan verdere automatisatie, investeren in het wagenpark, gezamenlijke aankopen en een nauwere samenwerking met Gheeraert Transport om meer transportdiensten aan te bieden.”

Peter Gheeraert: “De keuze voor Bruno Holvoet als CEO is een weloverwogen keuze. Zijn ervaring als commercieel directeur B2B bij Turbotrucks,  een internationale speler in de automobielsector, zal zeker van pas komen. In het verleden hadden we steeds een vlotte en correcte samenwerking bij de aankoop van onze DAF vrachtwagens.”

Bruno Holvoet bouwde een ruime ervaring op als Sales: hij werkte 7 jaar als overkoepelend verkoopsdirecteur bij Turbo’s Hoet Group, waar hij de vertegenwoordigers van de 11 Belgische vestigingen aanstuurde. Zelf startte hij er in 2006 als vertegenwoordiger van DAF vrachtwagens. Voorheen nam hij 8 jaar de Franse markt onder de loep als Sales Manager voor Biovitaver.