Clicky


Grote opleider in Transport & Veiligheid breidt uit

Grote opleider in Transport & Veiligheid breidt uit
03-08-2016 13:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DEN BOSCH - Sinds half juli 2016 is opleidingscentrum Westpoort ook gevestigd in Den Bosch. Westpoort geldt als een van de meest toonaangevende opleiders op het gebied van asbest, veiligheid/ VCA,  logistiek, steigerbouw en BHV.
 
Opleidingscentrum Westpoort is gevestigd op tradepark De Herven aan de Sigarenmakerstraat 4.

"Met de nieuwe vestiging in Den Bosch zijn we heel tevreden. In Noord-Brabant is van oudsher veel bedrijvigheid, industrie en logistieke dienstverlening. Al deze bedrijven hebben te maken met (verplichte) veiligheidsvoorschriften en hun personeel moet gekwalificeerd en gecertificeerd zijn volgens de laatste normen. In plaats van de klant naar ons te laten komen, komen wij nu naar de klanten. Met Den Bosch zitten we in het hart van de provincie en kunnen wij een goede bijdrage leveren aan een veilig(er) Brabant", aldus directrice Myrella Sterk.

"Juist in deze tijd is het belangrijk dat personeel snel en goed opgeleid als zzp-er aan de slag kan. Een snelle examinering, de garantie dat cursussen doorgaan en flexibiliteit zijn de peilers van onze dienstverlening."

Opleidingscentrum Westpoort opende in 2013 haar deuren in Amsterdam en is sindsdien gegroeid tot een toonaangevende opleider voor werknemers en bedrijven die actief zijn in asbest, logistiek, grond-, weg-, en waterbouw en de haven of gebonden zijn aan veiligheidsvoorschriften. In 2015 heeft Westpoort ruim 15.000 professionals (her)opgeleid. Een snelle examinering, garantie dat cursussen altijd doorgaan en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding zijn kenmerkend voor Westpoort.