Clicky


Zeven nieuwe DAF Euro 6 voor Transportbedrijf Gesink

Zeven nieuwe DAF Euro 6 voor Transportbedrijf Gesink
27-07-2016 16:14 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZELHEM - Onlangs heeft Bakker Bedrijfswagens Doetinchem ter uitbreiding van het wagenpark van Transportbedrijf Gesink BV in Zelhem zeven nieuwe DAF Euro 6 trucks mogen leveren.

De levering omvat DAF FT CF 330 Sleeper Cab, DAF FT CF 400 Space Cab en DAF FT XF 440 Space Cab voor zowel nationaal als internationaal transport. Met deze investering zet de transporteur een grote stap in de verduurzaming van het wagenpark.

Innovatieve silent- technologie

De trucks zijn voorzien van de nieuwe veiligheidsvoorzieningen en zijn uitgerust met de innovatieve Silent- mode waarbij een aantal slimme technologieën zorgt voor minder dan 72 dB(A) geluidsproductie. De trucks voldoen met de nieuwe Silent-technologie aan de strenge eisen van het Piek-keurmerk “Quiet Truck”.

“Transport sinds 1900”

Transportbedrijf Gesink BV is een transportbedrijf met een lange historie. Dagelijks staat een team van zo'n 120 medewerkers garant voor een succesvolle logistieke afhandeling van goederenstromen voor diverse klanten in geheel Europa.

De kernactiviteiten bestaan uit  nationaal en internationaal transport, expeditie en warehousing van de meest uiteenlopende goederen. Hierbij maakt men gebruik van onder meer het een eigen wagenpark met circa 80 trucks, diverse typen opleggers en meeneemheftrucks (kooi-apen).