Clicky


Unieke DAF XF trekker voor De Groot Leerbroek

Unieke DAF XF trekker voor De Groot Leerbroek
26-07-2016 16:46 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

UTRECHT - Recentelijk heeft VAN GINKEL Techniek uit Utrecht een unieke DAF XF trekker afgeleverd aan de firma F.A. de Groot V.O.F. uit Leerbroek. Firma F.A. de Groot V.O.F. is al jaren lang een trouwe klant bij VAN GINKEL Techniek in Utrecht en heeft naast de aankoop van diverse GINAF’s in het verleden nu ook een DAF bij VAN GINKEL Techniek gekocht.

De DAF XF FT Super Space Cab is uitgevoerd met een 510 pk MX motor en een ZF AS-tronic versnellingsbak. Tevens beschikt het voertuig over de veiligheidsopties: Adapted Cruise Control en Lane Departure Warning. Om het eigen gewicht zo laag mogelijk te houden zijn er Alcoa hoogglans lichtmetalen wielen gemonteerd.

De cabine is door firma de Groot zelf voorzien van diverse verlichting en overige accessoires. Tevens is het interieur afgewerkt met lederen bekleding. Het unieke spuitwerk is verzorgd door Versteeg en Hop uit Woudenberg.

Daarnaast heeft de voertuig aan de achterzijde van de cabine de benodigde hydraulische aansluitingen om de getrokken RMO oplegger snel te kunnen laden en lossen. Dit is voor de klant de meest efficiënte methode aangezien het voertuig nagenoeg dacht en nacht ingezet gaat worden.