Clicky


Ad van den Bosch, oprichter Van den Bosch Transport, overleden [update]

Ad van den Bosch, oprichter Van den Bosch Transport, overleden [update]
14-06-2016 17:19 | Transport | auteur Redactie [FE]

ERP - [update di 17:18 uur] Op 78-jarige leeftijd is zondag 12 juni oud-eigenaar en oprichter van Van den Bosch Transport uit Erp, Ad van den Bosch, overleden. De heer van den Bosch overleed aan de gevolgen van Alzheimer.

Van den Bosch Transport werd in 1964 opgericht door Ad van den Bosch. Hij startte het bedrijf in Erp met slechts één vrachtwagen.

In 1998 nam zoon Peter van den Bosch de leiding over van het transportbedrijf.

Nu ruim vijftig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een multimodaal transportbedrijf dat vooral actief is in de vloeibare en droge bulkstoffen voor levensmiddelen en chm ische industrie.

Met een jaarvolume van bijna 3,1 miljoen ton getransporteerd product behoort Van den Bosch Transporten tot de top tien van bulkvervoerders in Europa.

Aan de vooruitstrevende visie van de organisatie liggen vier basiswaarden ten grondslag: efficiëntie, helderheid, betrokkenheid en kwaliteit.

Het personeel van Van den Bosch spreekt vol lof over hun grondlegger: "Wij hebben grote waardering en veel respect voor de wijze waarop Ad van den Bosch onze onderneming groot heeft gemaakt. We hebben veel van hem geleerd en zien zijn manier van werken nog iedere dag terug in ons bedrijf."

Het is niet nog niet bekend waar en wanneer de uitvaart van Ad van den Bosch plaats zal vinden.

Op de volgende website kunt u uw condoleance achterlaten: https://www.memori.nl/gedenkplaats/ad-vandenbosch