Clicky


De heer Ir. A. Oudshoorn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Ir. A. Oudshoorn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
26-04-2013 13:50 | Algemeen | auteur de redactie
DELFT - In Delft is vrijdag 26 april de heer Ir. A. Oudshoorn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Van 1978 tot 2004 was de heer Oudshoorn als boordwerktuigkundige in dienst bij de KLM, waar hij zich op verschillende manieren verdienstelijk heeft gemaakt door zijn nevenfuncties. Hij is actief geweest in de ondernemingsraad en heeft vervolgens op managementniveau een belangrijke rol gespeeld in het korps boordwerktuig. Ook is de heer Oudshoorn sinds 2000 bestuurslid van de Vereniging van Voormalig Boordwerktuigkundigen van de KLM.

Naast zijn functie bij de KLM heeft hij zich ingezet voor verschillende activiteiten. Zo is hij vanaf 1997 bestuurslid van de Stichting Pensioenfonds Vliegend Personeel KLM. Ook was hij enige tijd lid van het verantwoordingsorgaan en van verschillende permanente, beleidsbepalende commissies van het pensioenfonds.

Vanaf 2005 vervulde de heer Oudshoorn 6 jaar lang de functie van voorzitter van de Delftse Sport Vereniging Concordia. Onder zijn leiding werd de financiële positie verbeterd en bij zijn aftreden liet hij een financieel gezonde vereniging achter. Ook na beëindiging van het voorzitterschap in 2011 heeft hij nog vrijwilligerstaken voor de vereniging verricht. Zo treedt hij onder meer op als beveiligingscoördinator, sleutelbeheerder en lid van de onderhoudscommissie van de golfbaan.