Clicky


C. van Heezik, Speksnijder Logistiek en Diepvries United bundelen goederenstromen

C. van Heezik, Speksnijder Logistiek en Diepvries United bundelen goederenstromen
31-05-2016 13:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

UTRECHt - Reeds enige jaren geleden is er door Van Heezik en Speksnijder gekozen om samen te werken op hun specialiteiten te weten vries-logistiek door Van Heezik en vers-logistiek door Speksnijder. Om in te spelen op de moderne ontwikkelingen heeft men in samenspraak met Diepvries United besloten, elkaars netwerken te gebruiken en derhalve goederen stromen te bundelen.

Vanuit drie locaties te weten Diepvries United in Bergschenhoek, voor de diepvries fijn distributie in West-Nederland, Speksnijder Logistiek in Hazerswoude voor de koel-vers distributie in de Benelux en C. van Heezik in Utrecht voor de diepvries distributie in de Benelux kan aan de gezamenlijke opdrachtgevers een volledig logistieke dienstverlening worden aangeboden.

Door bundeling van specifieke stromen wordt er bespaard op zowel kosten per eenheid als op de uitstoot van CO2.

Diepvries United is een zeer flexibel diepvrieswarehouse met circa 5.200 palletplaatsen wat zich richt op opslag, orderpicking en distributieactiviteiten. Een gemotiveerd team van ervaren medewerkers zorgt voor een efficiënte diepvrieslogistiek voor diverse klanten in meerdere marktsegmenten.

Speksnijder Logistiek met een modern cross-dock centrum in Hazerswoude is een onderneming gespecialiseerd in dagelijkse transport, warehousing en distributie van koel-versproducten. Met een wagenpark van 90 voertuigen, heeft men een dicht netwerk binnen de Benelux en worden steeds vaker de adressen meerdere malen per dag geleverd.

C. van Heezik Utrecht is een onderneming gespecialiseerd in de diepvrieslogistiek met een vrieshuis in Utrecht met 22.000 palletplaatsen levert men full-service concept aan de Retail en producenten van diepvriesproducten in de Benelux. Tevens verzorgen zij via hun zusterbedrijf de aansluitingen met het buitenland.

Door de goederenbundeling kunnen optimale keuzes gemaakt worden om de juiste specialiteiten van het netwerk te gebruiken. Het geheel wordt ondersteund door geïntegreerde IT oplossingen.

De betreffende bedrijven zijn allen zelfstandige familie bedrijven waarbij service en betrokkenheid hoog in het vaandel staan en waarbij kosten per eenheid en duurzaamheid een basis voorwaarde zijn voor hun dienstverlening.