Clicky


Vrachtwagen rijdt in op file op Duitse A93

Vrachtwagen rijdt in op file op Duitse A93 [+foto's&video]
27-05-2016 11:37 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

PENTLING(D) - Op de Duitse A93, tussen Regensburg-Süd en Bad Abbach, is vrijdagochtend een vrachtwagen met dieplader bovenop een file gereden. Vervolgens is de vrachtwagen in de berm tot stilstand gekomen.

De vrachtwagen botste bovenop een andere vrachtwagen, geladen met verwarmingsbuizen en ander stukgoed. Door de aanrijding is veel van de lading op de weg en in de berm terechtgekomen.

De beider voertuigen zullen met een kraan geborgen moeten worden. Volgens de politie zal de weg tot het begin van de middag afgesloten blijven. Verkeer moet omrijden via de provinciale weg R4.

De Duitse chauffeur van de vrachtwagen met dieplader is gewond geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis. Omdat de politie drugsgebruik vermoedde is een bloedmonster afgenomen.

De hulpdiensten hadden grote moeite om de plek van het ongeval te bereiken. Veel automobilisten hadden in de file de vluchtstrook niet vrijgelaten. De brandweer van Bad Abbach plaatste een video online die laat zien hoe moeilijk het was om bij de plek van het ongeval te komen.

Voor foto's klikt u hier!