Clicky


'Dikke' showtruck voor Henk van Alphen

'Dikke' showtruck voor Henk van Alphen
27-05-2016 10:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

GAMEREN - "Met gepaste trots presenteren wij de dikke showtruck van Henk van Alphen uit Gameren. Een CF460 FAC!", dat meldt Garage Verspui vrijdagochtend aan Transport Online.

Henk van Alphen is een flexibel bouwbedrijf met ruime ervaring in het bouwen. Bij van Alphen kunt u terecht voor onder andere nieuwbouw, verbouw, renovatie, betonwerk en levering van bouwmaterialen.

Naast het bouwbedrijf biedt van Alphen ook de mogelijkheid om bedrijfspanden te huren van 140m2 tot 600m2 voor kleinschalige bedrijven.

Voor de oplettende kijker is te zien dat dit de eerste DAF CF Euro 6 is met een onderspoiler. Deze is speciaal voor deze ware showtruck ontwikkeld, en zal op korte termijn ook aangekocht kunnen worden bij Verspui Trucks & Erjo Truckstyling.

De auto is compleet voorzien van een HMF 2220 laadkraan en een kabelsysteem. Verder is de auto voorzien van zijbeplating, opbergkisten, een strakke achterbumper, een onderspoiler en zeer veel extra verlichting. De truck is tot stand gekomen in samenwerking met: Verspui Trucks, Erjo Truckstyling, Strijk Autoschade en WZ Creations.

Deze 'dikke' showtruck is  vrijdag 3 en zaterdag 4 juni te bewonderen op de truckshow in Nederhemert.