Clicky


Vier nieuwe DAF CF400 voor MDI Logistics

Vier nieuwe DAF CF400 voor MDI Logistics
26-03-2016 10:07 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NIEUWLEUSEN - DAF dealer Sent Waninge heeft de eerste twee DAF CF vrachtwagens afgeleverd aan MDI Logistics uit een serie van vier. Drie nieuwe vrachtwagens ter uitbereiding van de capaciteit en één nieuwe ter vervanging. 

MDI Logistics uit Nieuwleusen is een logistiek bedrijf met jarenlange ervaring. Ze bieden diensten op het gebied van transport, opslag, warehousing, voorraadbeheer, crossdocking en planning. Door een deel of de gehele logistiek bij zijn klanten uit handen te nemen kunnen de klanten zich volledig richten op hun corebusiness. Voor hun klanten zijn ze een betrouwbare partner die in samenwerking tot efficiënte en klantgerichte oplossingen komen.

Er is om meerdere redenen voor het merk DAF gekozen, belangrijke waarden die ze in deze beslissing hebben meegenomen zijn veiligheid en efficiëntie van de vrachtwagens.

"Standaard is de nieuwe CF uitgerust met verschillende veiligheid- en chauffeurs ondersteuningssystemen. Veiligheid voor onze chauffeurs en andere verkeersdeelnemers staat voorop! De belangrijkste passieve-veiligheidsvoorziening van de nieuwe CF is de superieure stabiliteit, die wordt bereikt door het robuuste en lichtgewicht chassis. De cabine van de CF heeft het grootste glasoppervlak in zijn klasse, dit alles voor een goed zicht. Ook de lage cabine draagt bij aan een perfect overzicht, net als de zorgvuldig geplaatste spiegels."

"De CF heeft instrumentenpaneel dat informatie geeft over voertuig- en motorfuncties. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) is standaard en helpt onze chauffeurs om zo zuinig mogelijk te rijden. Via de moderne kleurendisplay wordt de chauffeur geïnformeerd over brandstofverbruik, remgedrag, de mate van anticiperen op verkeerssituaties en over het optimale schakelmoment. Handig zijn tips voor brandstofbesparing, optimaal gebruik van de motorrem en het belang van onder  andere  de  juiste  spoilerafstelling  en  bandenspanning.  De  PACCAR  Euro-6 motoren voor de nieuwe CF zijn schoon én efficiënt. Gewicht is bespaard en motor en uitlaatgasnabehandeling werken optimaal samen dankzij intelligente sensoren en software. Het resultaat: uitstekende prestaties en tegelijk een voortreffelijk brandstofverbruik."