Clicky


Wegman Transport neemt R.Groenewold en Zoon Transport over

Wegman Transport neemt R.Groenewold en Zoon Transport over
10-03-2016 13:17 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

EERSTE EXLOËRMOND - Wegman Transprt BV uit Ter Apelkaneel neemt per 14 maart aanstaande R. Groenewold en Zoon BV Transport over.

Jan Groenewold legt uit waarom hij het bedrijf van de hand heeft gedaan: "Door mijn burnout in 2011 die mij persoonlijk toch veranderd heeft en de zeer veranderende transportsector hebben ons tot dit besluit laten komen. Geestelijk kan ik het moeilijk opbrengen om in deze moeilijke tijden voor de transportsector nog een goede werkgever te zijn voor mijn personeel en een goede partner te zijn voor de relaties".

"Deze overname is puur het gevolg van het op langere tijd vooruitkijken wat voor de klanten en voor ons personeel het beste perspectief is, het is geen actie inzake een faillissement of wat dan ook van ons bedrijf, integendeel", vervolgt Groenewold.

"Na veel gesprekken met diverse overnamekandidaten hebben wij  besloten om met Wegman Transport BV, gebroeders Harry en Erik Wegman, in zee te gaan. Onze bedrijfsactiviteiten sluiten naadloos bij elkaar aan en in hun firma is er meer potentie aanwezig om de klanten tevreden te kunnen stellen."

De chauffeurs van Groenewold gaan op dezelfde auto’s en onder dezelfde condities bij Wegman Transport BV werken en broer Chris Groenewold zal de planning gaan doen, eveneens onder dezelfde condities.