Clicky


Daf XF 460 combinatie voor vof van de Camp

Daf XF 460 combinatie voor vof van de Camp
02-03-2016 16:58 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NULAND - 150 kubieke meter laadruimte is enorm. De nieuwe DAF XF 460 FT van V.O.F. van de Camp in Nuland biedt dit gigantische volume.

DAF-dealer Allers Bedrijfswagens in Oss heeft de LZV-combinatie van 25,25 meter onlangs geleverd. De trekker heeft een Low Deck-chassis. Met deze bijzonder volumineuze combinatie rijdt Van de Camp voor Cargo Service Europe in Oss. De lading bestaat uit lege bier- en frisdrankblikjes.

"Het zijn nieuwe blikjes die nog afgevuld moeten worden. Het gewicht is heel gering. Maximale volume is dan super. Zo kun je voertuigbewegingen beperken en daarmee dus ook de kosten", aldus Jos van de Camp. "Met 150 kubieke meter is het de grootste LZV-combinatie die we momenteel kunnen inzetten."

Evenveel inhoud als klein zwembad

De laadruimte is onvoorstelbaar omvangrijk en dat besef je pas als je achterin de DAF LZV-combinatie staat. Omgerekend gaat het om 150.000 liter inhoud: evenveel als er in een  zwembad van 15 bij 5 meter en 2 meter diep gaat. De onlangs door DAF-dealer Allers Bedrijfswagens in Oss geleverde nieuwe DAF XF 460 FT met Super Cab is een fraaie combinatie van een trekker met oplegger en daarachter een middenas-aanhanger.

De nodige binnenlandse kilometers staan al op de teller. "Naar volle tevredenheid ja", stelt Van de Camp zonder aarzelen. "We rijden al 14 jaar DAF en dat blijft zo. De kwaliteit en de betrouwbaarheid zijn super. We willen niet anders."

Innovatieve speler in volumetransport

V.O.F. van de Camp heeft een aantal charters volledig ingezet voor Cargo Service Europe in Oss. Dit bedrijf is een innovatieve speler op het gebied van transport en logistiek,  gespecialiseerd in ‘full truck load’-wegtransport door heel Europa. Het wagenpark bestaat uit  volumecombinaties en trekkers met megatrailers.

Foto's

  • Accuraat Verhuur
  • CSE
    CSE
  • CSE
    CSE
  • CSE
    CSE