Clicky


De Raben Group neemt Peter Internationale Spedition GmbH over

De Raben Group neemt Peter Internationale Spedition GmbH over
15-02-2016 13:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MANNHEIM/SIEGEN - De Raben Group neemt Peter Internationale Spedition GmbH in Siegen, in de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen over. Het familiebedrijf heeft een reputatie als één van de belangrijkste logistieke dienstverleners in de economische regio; het heeft ongeveer 60 medewerkers en een opslagcapaciteit van 4.000 vierkante meter.

"Regionale expertise en hooggekwalificeerde medewerkers zijn de key features bij Spedition Peter. De overname door de Raben Group zal ons in staat stellen om deze speciale kennis te koppelen aan onze internationale ervaring", zegt Ewald Raben, CEO van de Raben Group.

"We zijn verheugd om deel uit te maken van de Raben Group en haar internationale activiteiten in de toekomst. Dit staat garant voor top kwaliteit en professionaliteit voor onze klanten. Op hetzelfde moment, zullen de  groeimogelijkheden in onze business-site toenemen", aldus algemeen directeur Michael Peter tijdens de ondertekening van het contract.

Peter Internationale Spedition GmbH werd opgericht als een expeditie en warehouse bedrijf in 1948 en wordt nu beheerd door de derde generatie van familieleden. De belangrijkste business omvat binnenlandse en internationale wegtransport en speciale logistieke oplossingen. De dienstverlening bestaat uit vervoer over land binnen Europa, computer-based warehousing, voorraadbeheer en diverse soorten diensten met Value Added Services.