Clicky


Eerste paal geslagen voor twee Terberg bedrijven in IJsselstein

Eerste paal geslagen voor twee Terberg bedrijven in IJsselstein
05-02-2016 15:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

IJSSELSTEIN - Op vrijdag 5 februari is de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand in IJsselstein waarin twee Terberg bedrijven zich zullen vestigen: Terberg Techniek B.V. en Terberg Matec Nederland B.V.

Bij Terberg Techniek worden door de fabriek gebouwde standaard vrachtwagens omgebouwd voor speciale uitvoeringen. Hierbij kunnen assen worden toegevoegd en wordt het stuur- en veersysteem aangepast conform door de klant gestelde eisen. Terberg Techniek heeft in de loop der jaren een sterke relatie opgebouwd met de Volvo organisatie in diverse landen van de wereld, waarbij met name modificaties voor Volvo in het marktsegment grondverzet en bouwtransport worden uitgevoerd.

Daarnaast is Terberg Techniek gespecialiseerd in het richten van (schade)truckchassis, service van Terberg trucks, het balanceren van aandrijfassen en de verkoop en opbouw van VDL-haaksystemen.

Terberg Matec Nederland verzorgt de verkoop en service van een range producten voor de afval-, recycling- en reinigingsmarkt in Nederland.

Beide bedrijven expanderen snel en behoren tot de Terberg Group, waarbij 1.200 medewerkers in binnen- en buitenland werkzaam zijn.