Clicky


Nederlandse chauffeur komt om het leven op Franse A1

Nederlandse chauffeur komt om het leven op Franse A1 [+foto's&video]
03-02-2016 17:04 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

L'OISE(F) - Een zeer ernstige aanrijding heeft in de nacht van dinsdag op woensdag het leven gekost van een 35-jarige vrachtwagenchauffeur uit Winterswijk. Het ongeval gebeurde op de A1 rond 04:20 uur in de richting van Lille/Parijs.

Eén van de vrachtwagens, geladen met vis, vloog in brand. De Nederlandse vrachtwagenchauffeur was al gestorven voordat de hulpdiensten waren gearriveerd. De twee inzittenden van een Duitse vrachtwagen raakten beiden lichtgewond.

Franse media melden overigens dat niet de Nederlandse chauffeur maar een Duitse chauffeur om het leven is gekomen. Dit blijkt volgens voormalig collega's echter niet correct. "Mogelijk is er verwarring ontstaan doordat de Nederlandse gehuurde vrachtwagen een trailer met een Duits kenteken trok", aldus één van hen.

De omgekomen Dennis Jansen was compagnon bij Wiggers Transport uit Winterswijk.

 
 
 
Accident entre deux camions sur l'autoroute A1 (03/02/2016)

En images, l'intervention des sapeurs-pompiers, dans la nuit de mardi à mercredi sur l'autoroute A1, suite à l'accident entre deux camions ayant causé la mort de l'un des chauffeurs. #pompiers #Oise #feuerwehr #frankreich #accident #autoroute

Geplaatst door SDIS de l'Oise (Page officielle des sapeurs-pompiers de l'Oise / SDIS 60) op woensdag 3 februari 2016