Clicky


H.Z. Transport neemt belang in Van der Gaag Transport

H.Z. Transport neemt belang in Van der Gaag Transport
02-07-2013 14:10 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur de redactie
MAASDIJK/DE LIER - H.Z. Transport B.V. heeft per 1 juli 2013 een meerderheidsbelang verworven in Gatrans Holding, de moedermaatschappij van Van der Gaag Transport BV en Van der Gaag Vastgoed BV uit De Lier.

Na goed constructief overleg heeft Hans Zuiderwijk, CEO van H.Z. Transport BV, een meerderheidsbelang verworven in Gatrans Holding.

H.Z. Transport is gespecialiseerd in geconditioneerd, groepage vervoer naar Centraal Europa, Oostenrijk en Italië. Van der Gaag Transport brengt de kennis en expertise in als vooraanstaand transporteur van bloemen en planten naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland.


"Samen versterken we onze huidige posities en kunnen die verder uitbouwen. De schaalvergroting betekent een grote investering in ons bedrijf. Het stelt ons in staat om verder te groeien en te investeren, waarbij gekozen wordt voor een eenduidige en krachtige uitstraling. We kunnen blijven doen waar we goed in zijn en onze diensten nu zelfs uit te breiden. Met deze nieuwe ontwikkeling zetten we de juiste stappen voor een goede toekomst van de onderneming", zegt Hans Zuiderwijk.