Clicky


Ecotrans Logistics neemt JCL Logistics Friesland over

Ecotrans Logistics neemt JCL Logistics Friesland over
10-12-2015 10:50 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - JCL Logistics Friesland wordt overgenomen door Ecotrans Logistics uit Vorden. Dat heeft Roel den Hollander desgevraagd aan Transport Online bevestigd. De overname zal met terugwerkende kracht per 1 december 2015 in gaan.

Moederbedrijf JCL Benelux Logistics BV uit 's Heerenberg is overgegaan tot het afstoten van de Herenveense vestiging na een strategische heroverweging door JCL van de activiteiten van de vestiging en is tot de conclusie gekomen dat deze niet meer tot de kernactiviteitne behoren.

"Door de verkoop aan Ecotrans is de continuïteit van het bedrijfsonderdeel gewaarborgd en zijn de activiteiten ondergebracht bij een bedrijf waar de
distributie en het transport van feed en food juist als belangrijkste taak geldt", staat in een aan het personeel verzonden mail.

De overname heeft gene gevolgen voor het personeel. "Al het personeel, de contracten en het materieel wordt door Ecotrans overgenomen", aldus Roel den Hollander.

De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Ecotrans Logistics en het management van deze firma zal bestaan uit Roel den Hollander en Erik groot Wassink.

Aanstaande zaterdag, 12 december, staat een personeelsbijeenkomst gepland waarin een en ander voor het personeel verduidelijkt zal worden.

Foto's

  • J.Roeland
    De Cokere-Maes
  • TRUCKSPOT DRACHTEN
    van der werff transport
  • J.Roeland
    ECOTRANS
  • J.Roeland
    ECOTRANS