Clicky


Een Volvo-truck in een van de zwaarste tests ooit

Een Volvo-truck in een van de zwaarste tests ooit [+video]
01-12-2015 09:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL - Met successen als The Epic Split en The Hamster Stunt is de serie Volvo Trucks Live Test een internationale hit. Op 3 december wordt een nieuwe Live Test uitgebracht waarin de Volvo FMX een van de zwaarste tests ooit ondergaat.

In de volgende Volvo Trucks Live Test ondergaat de Volvo FMX-bouwtruck de ultieme krachtproef. Volgens Volvo Trucks zelf is dit de zwaarste test tot nu toe in de Live Test-serie.

"We hebben afgelopen jaar een aantal nieuwe functies voor de Volvo FMX uitgebracht die zorgen dat de truck zijns gelijke niet kent op het gebied van kracht en tractie. Om iedereen te laten zien hoeveel de truck echt kan hebben, hebben we deze blootgesteld aan de zwaarste test die we konden bedenken", zegt Ingela Nordenhav, Global Marketing and Communication Director bij Volvo Trucks.

Wat de nieuwe test echt inhoudt, wordt onthuld op 3 december wanneer de film zijn première beleeft op het YouTube-kanaal van Volvo Trucks.

Eerdere internationale succesproducties uit de serie waren The Epic Split en The Hamster Stunt. De films hebben gemeen dat ze de capaciteiten van Volvo Trucks op een spectaculaire manier testen.

De Live Test-serie

“Look who’s driving” is de zevende test uit de Live Test-serie van Volvo Trucks die begon met The Ballerina Stunt in 2012. De serie omvat ook megahits als The Hook, The Hamster Stunt en The Epic Split met Jean-Claude Van Damme. Het idee achter de Live Test-serie is te laten zien hoe goed Volvo-trucks presteren wanneer ze aan spectaculaire tests worden onderworpen.

De Live Test-serie is meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube en online 8 miljoen keer gedeeld.