Clicky


Mandersloot CZ is verhuisd naar nieuwe locatie in Tsjechië

Mandersloot CZ is verhuisd naar nieuwe locatie in Tsjechië
24-11-2015 17:07 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

PRAAG - Begin november is Mandersloot CZ s.r.o. verhuisd naar een unieke nieuwe locatie in Tsjechië. In Klíčany nabij Praag, direct aan de belangrijke snelweg D8, is een nieuw pand ingebruik genomen met uitstekende crossdock en warehousing mogelijkheden voor zowel uw ambiente als geconditioneerde goederen.

Gebruikmakend van een ruim 1900m2 groot uitstekend ingericht warehouse kan de opdrachtgever nog efficiënter en flexibeler bediend worden.

De Mandersloot Group is sinds 1964 uw logistieke dienstverlener actief in algemene handelsgoederen, levensmiddelen, bloemen en planten, farmaceutische producten en hoogwaardige goederen. Met eigen vestigingen, mensen en materiaal op strategische plaatsen in diverse landen is er de mogelijkheid om dagelijks gebruik te maken van korte looptijden van, naar en tussen Nederland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Bulgarije.

Het streven is dat er geen zending te groot of te klein is voor een uitstekende dienstverlening zowel onder temperatuur gecontroleerde alsmede ambiente condities. Tevens zijn er op deze locaties klant specifieke mogelijkheden voor verschillende aanvullende diensten.

Om te kunnen voldoen aan zowel de hoge interne eisen als die van de opdrachtgevers streeft men een proactief kwaliteitsbeleid na en is men graag actief betrokken in nieuwe ontwikkelingen en behoeften.