Clicky


Twee nieuwe Volvo FH 540 XL voor Prologics Transport

Twee nieuwe Volvo FH 540 XL voor Prologics Transport
26-10-2015 09:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

SCHIPHOL - Bij Prologics Transport zijn aan de vloot van inmiddels elf Euro 6 Renault trekkers afgelopen weekend twee nieuwe Volvo FH 540 XL trekkers toegevoegd. De gehele vrachtwagenvloot is nu uitgevoerd in Euro 6.

Met de aankoop van deze twee Volvo's wil het bedrijf zich meer richten op de langere ritten naar bijvoorbeeld Spanje en Portugal.

Deze twee Volvo's zijn uitgerust met full options zoals onder andere TV en magnetron ingebouwd om alle comfort aan de chauffeur te bieden, daarnaast zitten deze twee auto’s vol met de nieuwste snufjes wat betreft veiligheid. Opti-cruise, en forward collision warning en dynamic steering zijn daar enkele voorbeelden van.

"Met deze mooie technische veilige snufjes kunnen we met een gerust hart onze chauffeurs veilig over de weg sturen", aldus Leon Bruinier, operationeel transport manager bij Prolgics Transport.

Prologics Transport is een jong bedrijf dat is opgericht in 2003 en gevestigd is op Schiphol. De heer M. Najim is in 2003 gestart als ZZP-er en kocht in 2006 zijn eerste eigen vrachtwagen. In 2009 breidde het transportbedrijf uit naar drie vrachtwagens en inmiddels heeft het bedrijf dertien vrachtwagens.

Het transportbedrijf is gespecialiseerd in gekoelde luchtvrachten, alles onder HACCP certificering.