Clicky


DHL Parcel start same day delivery voor Nespresso

DHL Parcel start same day delivery voor Nespresso
13-10-2015 11:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

UTRECHT - Klanten van Nespresso in de Randstad kunnen vanaf deze week gebruik maken van same day delivery. Koffie die voor 12 uur is besteld, wordt dezelfde dag tussen 18:00 uur en 21:00 uur bezorgd.  

Onder de naam Nespresso Vandaag wordt deze service uitgevoerd door DHL Parcel. Mark Ruijgrok, Algemeen Directeur Nespresso Nederland, over Nespresso Vandaag: “Het zit in ons DNA altijd te willen innoveren om de verwachtingen van onze Clubleden te overtreffen. Dit blijkt zowel uit de uitbreiding van ons Boutique-netwerk als de nieuwe website en onze gebruiksvriendelijke Nespresso App. Ik ben er trots op dat Nespresso, als eerste retailer van Nederland een veel geconsumeerd product als koffie met deze nieuwe service nog dezelfde dag thuis kan bezorgen.”

“Wij helpen Nespresso om zijn belofte wat betreft ultieme service bij bezorging waar te maken. Met Nespresso Vandaag gaat de belofte van Nespresso daarin weer een stap verder”, zegt Wouter van Benten, CEO DHL Parcel Benelux.

Clubleden kunnen sinds januari al gebruik maken van DHL Parcelshops en DHL Parcelstations. Sinds maart kan de levering ook op maandag plaatsvinden; 24-uur service en avondleveringen behoorden al langer tot de mogelijkheden. Recent werd de bezorging in de avond in heel Nederland al uitgebreid van drie naar vijf avonden; van maandag tot en met vrijdag. Nu kunnen Clubleden die in de Randstad wonen dus ook gebruik maken van Nespresso Vandaag. Voor deze aanvullende service wordt een kleine meerprijs gerekend van 1,90 euro.

Ook bij Nespresso Vandaag geldt dat Clubleden hun gebruikte capsules in de recyclezak kunnen meegeven aan de DHL-bezorger, als onderdeel van het Nespresso recyclingsprogramma.