Clicky


Diesel Technic breidt capaciteit Benelux-distributiecentrum uit

Diesel Technic breidt capaciteit Benelux-distributiecentrum uit
12-10-2015 15:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NIEUWKUIJK - Met de uitbreiding van de opslagcapaciteit van het Benelux-magazijn biedt Diesel Technic Benelux B.V. distributiepartners en hun klanten een nog betere beschikbaarheid van onderdelen van het merk DT Spare Parts. Zij profiteren van een ruimer assortiment aan direct uit voorraad leverbare onderdelen en kortere levertijden.

De vestiging van Diesel Technic Benelux B.V. in Nieuwkuijk (nabij ‘s-Hertogenbosch) beschikt na de uitbreiding over een opslagruimte van meer dan 2.400 m², waar permanent ongeveer 13.000 verschillende artikelen van het merk DT Spare Parts opgeslagen liggen. Alle uit voorraad leverbare artikelen levert de onderneming binnen 24 uur aan distributiepartners in de Benelux-landen. Op verzoek kunnen zendingen ook begin volgende ochtend bezorgd worden. Het complete productassortiment van het merk DT Spare Parts met meer dan 30.000 verschillende reserveonderdelen voor bedrijfsvoertuigen kan dankzij een optimale supply chain binnen de kortst mogelijke tijd geleverd worden.

De medewerkers van Diesel Technic Benelux B.V. bieden distributiepartners volledige full-service – van de technische advisering van onderdelen en codering van geschikte producten van het merk DT Spare Parts tot op maat gesneden logistieke oplossingen. Met het complete assortiment DT Spare Parts krijgen distributiepartners en hun klanten alle benodigde onderdelen in een gegarandeerde kwaliteit uit één hand. Werkplaatsen en transportbedrijven profiteren zodoende van een tijd- en kostenbesparing bij de aanschaf van onderdelen.

Diesel Technic Benelux B.V. werd in 2001 in ‘s-Hertogenbosch/Nederland opgericht. In het jaar 2009 nam de onderneming omwille van de voortdurend groeiende vraag naar onderdelen van het merk DT Spare Parts haar intrek in het nieuw gebouwde distributiecentrum in Nieuwkuijk met uitgebreide magazijn- en kantoorcapaciteiten. Naast de Nederlandse dochteronderneming en de concerncentrale in Duitsland bestaat de firma Diesel Technic Group uit nog andere dochterondernemingen in Frankrijk, Spanje, Dubai/Verenigde Arabische Emiraten en Singapore.