Clicky


Speler mishandeld na afloop voetbalwedstrijd in Tilburg

Speler mishandeld na afloop voetbalwedstrijd in Tilburg
12-10-2015 11:20 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

TILBURG - De politie heeft zondagmiddag na afloop van een voetbalwedstrijd een 61-jarige Tilburger en zijn 31-jarige zoon aangehouden op de verdenking van het mishandelen van een 38-jarige Tilburger.

De politie kreeg zondag omstreeks 17.05 uur een melding dat er op het terrein van een voetbalvereniging aan de Mattehornstraat in Tilburg na afloop van een voetbalwedstrijd een vechtpartij was ontstaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen, was het inmiddels weer rustig. Ze zagen dat op het terras een bebloede man zat, naast hem zat een huilend jochie. Later bleek dat dit het zoontje was van het slachtoffer.

Volgens een getuige was de sfeer tijdens de wedstrijd tussen Olympus en Broekhoven grimmig. Na afloop werd een speler, een 38-jarige Tilburger, geslagen en geschopt. Omstanders hadden een eind aan de vechtpartij gemaakt. De agenten hebben vervolgens aan de hand van de opgegeven signalementen twee verdachten aangehouden.

Het slachtoffer werd voor behandeling vanwege letsel aan zijn gezicht met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelt een nader onderzoek in.