Clicky


Vier vestigingen van Ebag Trucks Groep overgenomen door Van Tilburg-Bastianen Groep - UPDATE!

Vier vestigingen van Ebag Trucks Groep overgenomen door Van Tilburg-Bastianen Groep - UPDATE!
06-10-2015 17:27 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [MV]

GOES - Per vandaag, 6 oktober 2015, heeft de Van Tilburg-Bastianen Groep de Ebag Trucks vestigingen in Ede, Arnhem, Nijmegen en Utrecht overgenomen. De vestiging in Winterswijk zal gewoon onder de Ebag vlag verder gaan. Dat heeft directeur Marc Koenders van Van Tilburg-Bastianen dinsdagmiddag tegenover Transport Online bevestigd.

Het bedrijf zal verder gaan onder naam Van Tilburg-Bastianen TTS.

Van Tilburg-Bastianen zal al het personeel, wat neerkomt op 75 personeelsleden, overnemen.

Aanpak iets veranderen

Koenders dinsdag tegenover Transport-Online: “De bedrijfsnaam is nu anders en ik wil in de aanpak iets gaan veranderen. Deze onderneming krijgt een eigen directeur en ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.”

En even later zegt hij: “Ik kreeg signalen dat de directeur van Ebag Trucks wilde verkopen. Deze bedrijfsactiviteiten passen goed bij die van ons. Het sluit aan bij het verzorgingsgebied. Dat willen wij verder uitrollen.”

“Ik ben heel blij dat wij dit kunnen doen. Het is een mooie uitdaging”, meldt hij tenslotte.

DAF

Van Tilburg-Bastianen is officieel dealer van onder andere DAF en GINAF trucks. Ook zijn ze sterk in de verkoop van personenauto’s en bedrijfswagens. Zoals Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Naast de verkoop van personenwagens, bedrijfswagens en vrachtwagens verzorgt de onderneming de service en onderhoud. Met werkplaatsen en monteurs op diverse locaties.

Volgens eigen zeggen is de Van Tilburg-Bastianen Groep één van de grootste DAF dealers in Europa. Naast zeven DAF vestigingen in Nederland, hebben ze zes vestigingen in Polen.