Clicky


Dynalogic opent nieuwe logistieke hotspot in Breda

Dynalogic opent nieuwe logistieke hotspot in Breda
04-09-2015 10:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WOERDEN - Dynalogic, specialist in Personalized Logistics betrekt 15.000 m2 in Breda voor het thuisbezorgen en installeren van grote producten in de Benelux.

"Het bezorgen van kostbare en kwetsbare producten, zowel klein als groot, zeven dagen per week, op iedere gewenste locatie, en het daarbij verwezenlijken van de ultieme klantbeleving, dat is ons doel!", vertelt Dick Wammes, Managing Director van Dynalogic.

Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Dynalogic ervoor gekozen om vanaf september 2015 uit te breiden met een nieuwe logistieke hotspot in Breda. De nieuwe vestiging van 15.000 m2 voldoet net als de reeds bestaande locaties in Nuth, Woerden en Sint-Katelijne-Waver aan de strenge eisen die Dynalogic hanteert.

Het nieuwe op- en overslagdepot in Breda gaat een centrale rol spelen bij de distributie van alle grote producten binnen de Benelux. Met deze nieuwe vestiging breidt Dynalogic haar dienstverlening nog verder uit en zet een grote stap in het realiseren van haar ambitie om ook op dit gebied marktleider van de Benelux te worden.

Dynalogic heeft in mei 2014 het leveren van grote producten zoals meubelstukken, witgoed en bedden onder de naam 2XLinhome services, aan haar serviceportfolio toegevoegd. Webwinkels, maar ook andere leveranciers, en hun klanten worden hiermee optimaal bediend. Vanuit de visie alle drempels om online te shoppen weg te nemen maakt Dynalogic met haar 2XLinhome services ook het online aanschaffen van grote producten eenvoudig en snel.

De klant wordt maximaal ontzorgd door de thuisbezorging van Dynalogic. Naast drempelbezorging en bezorging met full service biedt Dynalogic een nog breder palet aan "personalized" services, zoals de installatie, inbouw en montage van deze grote producten. Uiteraard kunnen ook de oude producten en het verpakkingsmateriaal mee retour genomen worden.

Dynalogic is specialist in 'personalized logistics': de unieke combinatie van de flexibele bezorgmomenten met in home/ doorstep services voor alle kwetsbare en kostbare producten, zowel groot als klein in de gehele Benelux. Dynalogic is onderdeel van DynaGroup, de bekroonde winnaar van Deloitte & ING Best Managed Companies 2015 en voor de tweede maal winnaar van de Gouden FD Gazellen award 2015. Met ruim 1100 medewerkers werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van de eindklant te overtreffen.