Clicky


Van der Struijk en Nijhof-Wassink starten samenwerking in mengvoedertransport

Van der Struijk en Nijhof-Wassink starten samenwerking in mengvoedertransport
04-09-2015 10:06 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

RIJSSEN - Met de samenwerking tussen Van der Struijk en Nijhof-Wassink wordt er een verdere invulling gegeven aan de wensen van mengvoederproducenten om logistieke partners te hebben die zowel regionaal als grensoverschrijdend een goed netwerk hebben. Waarbij flexibiliteit, snelheid en capaciteit van transport zeer belangrijke voorwaarden zijn.

Vanaf 1 september 2015 gaan beide transportbedrijven onder volledige zelfstandigheid een intensieve samenwerking aan voor mengvoedertransport in Nederland en België.

De bulkdivisie van Van der Struijk rijdt voornamelijk voor Agrifirm Belgium. Door deze aanvulling van transportactiviteiten in België is Nijhof-Wassink in staat haar netwerk in de Benelux nog verder te versterken en staat ze nog dichter bij haar klanten. Dit past in de groeiambities van Nijhof-Wassink om zowel op regionaal als internationaal niveau de beste logistieke partner voor haar opdrachtgevers te kunnen zijn.


Herco Eshuis (l) en Paul van der Struijk

De historie van Van de Struijk gaat terug naar 1975 waarbij men al veevoeders en kunstmeststoffen voor Boerenbond vervoerden. Anno 2015 is Van der Struijk met het transporteren van zakgoed met graszaden en kunstmeststoffen één van de hoofdvervoerders van Agrifirm Plant.

Beide transportbedrijven beschikken vanaf 1 september 2015 over een zeer groot aantal mengvoedercombinaties. Deze zijn er zowel in de kleurstelling van de opdrachtgevers als in een neutrale kleurstelling. Deze neutrale combinaties kunnen voor vele verschillende opdrachtgevers in de Benelux en Duitsland worden ingezet. Naast de reguliere gecompartimenteerde mengvoederopleggers heeft men ook de beschikking over (sluis/blaas)kippers, zijlossers, zuigopleggers en walking floors.

Beide partijen kijken vol vertrouwen naar de toekomst en zien dit als een eerste stap om hun samenwerking verder uit te breiden.

Foto's

  • Brinks Transport Rijssen
    Brinks Transport