Clicky


33 nieuwe trekker-oplegger combinaties in het COOP-oranje voor Bakker Logistiek

33 nieuwe trekker-oplegger combinaties in het COOP-oranje voor Bakker Logistiek
02-09-2015 13:12 | Overig | auteur Redactie [FE]

ZEEWOLDE - Bakker Logistiek in Zeewolde heeft onlangs 33 nieuwe trekkker oplegger combinaties in gebruik genomen.

Deze combinaties werden geleverd door Bakker Bedrijfswagens Nijkerk en bestaan uit een DAF  FT CF 400 space cab  met SÔR koel / vries oplegger uitgerust met Optiload / Optiturn systeem van Wabco, dit houdt in dat bij het maken van een bocht bij lage snelheid de achterste as iets wordt gelift.

Hierdoor wordt de draaistraal van de oplegger kleiner, wat helpt bij het manoeuvreren in binnensteden. De voorste as is een lift as. De koel / vries machine is een Carrier Vector 1550-11 INS en de 2,5 ton’s laadklep is van D’Hollandia.

Deze voertuigcombinaties zullen specifiek worden ingezet voor belevering van COOP supermarkten.

Bakker Logistiek is een honder procent familiebedrijf en al meer dan honderd jaar actief in transport en opslag.

Met meer dan 500 combinaties en 1850 medewerkers zorgt Bakker Logistiek  dagelijks dat meer dan 40 procent van de schappen in verschillende Supermarkten met de meest uiteenlopende producten worden gevuld. Van margarine tot conserven, van verpakte vleesproducten tot frisdrank, van groenten en fruit tot kruiden. Dit allemaal vanaf vijf locaties met meer dan 260.000 m2 warehousing voor opslag van droge, geconditioneerde, koelverse en diepgevroren foodproducten. Daarnaast heeft Bakker Logistiek nog eens 8.500 m2 beschikbaar voor cross-docking.

Foto's

  • J.Roeland
    Bakker Groep
  • TRUCKSPOT DRACHTEN
    bakker transport & warehousing
  • J.Roeland
    COOP
  • J.Roeland
    BAKKER GROEP