Clicky


BedrijfsautoRAI 2015 uitverkocht

BedrijfsautoRAI 2015 uitverkocht
01-09-2015 13:29 | BedrijfsautoRAI | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Met nog zeven weken te gaan, telt de deelnemerslijst van BedrijfsautoRAI 2015 meer dan 160 exposanten en is het volledige beursoppervlak gevuld. Verspreid over de hallen 1-7 worden de nieuwste producten en diensten op het gebied van wegtransport en logistieke dienstverlening getoond.

Ook op het voorterrein laten trailerbouwers en truckmerken een flink aantal producten zien. Maar liefst drie theaters met praktische kennissessies bevinden zich verspreid over de beurs. Bezoekers kunnen zich vanaf nu registreren of een kaart kopen via www.bedrijfsautorai.nl. BedrijfsautoRAI 2015 wordt van 20 tot en met 24 oktober gehouden in RAI Amsterdam.

Groot aanbod op beursvloer

Met een zeer complete beursvloer, biedt BedrijfsautoRAI 2015 de bezoeker een divers overzicht van de belangrijkste aanbieders binnen wegtransport en logistieke dienstverlening.  Naast alle importeurs van zware bedrijfswagens is ook de trailer- en opbouwindustrie goed vertegenwoordigd.  Het speciale Bestelautoplein biedt een podium voor de nieuwste modellen van bestelautomerken als Volkswagen, Ford, Iveco, Fiat, Renault, Dacia en Nissan en dient tegelijkertijd als een fysieke ontmoetingsplek waar verschillende aspecten van het lichte bedrijfswagensegment worden belicht.

Daarnaast is er een ruim aanbod van producten, diensten en systemen die bijdragen aan meer efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid binnen wegtransport en logistieke dienstverlening.

Kennissessies bijwonen

Komende editie van de BedrijfsautoRAI kunnen bezoekers gratis deelnemen aan  kennisprogramma’s die iedere beursdag worden aangeboden.  In de presentaties wordt vooral praktische informatie gegeven die ondernemers direct kunnen toepassen in hun bedrijfsvoering. Content partners EVO en TLN bieden in een eigen theater een gevarieerd programma aan voor hun achterban en in het InnovationLAB theater zijn er interessante sessies te volgen met de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen wegtransport en logistieke dienstverlening. Naast sessies met open inschrijving vinden er ook besloten sessies en doelgroepgerichte workshops plaats die alleen op uitnodiging van de organiserende partij te bezoeken zijn.

De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI. De BedrijfsautoRAI wordt georganiseerd door RAI Amsterdam onder auspiciën van RAI Vereniging.