Clicky


Distrelec Group opent nieuw dc in 's Hertogenbosch

Distrelec Group opent nieuw dc in 's Hertogenbosch
01-09-2015 10:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

'S HERTOGENBOSCH - Elektronica distributeur Distrelec Group opent een nieuw centraal distributiecentrum in ’s Hertogenbosch dat zorgt voor verbeterde klantenservice voor alle klanten in Nederland en negen andere landen Europese landen.

Het centrale distributiecentrum draagt bij aan Distrelec’s doel om zijn klanten te bevoorraden met meer producten op de beste en snelst mogelijke manier. Daarom heeft het distributie niet alleen een 70 procent hogere voorraad, maar zijn er ook 50.000 nieuwe producten toegevoegd. Deze kunnen snel en gemakkelijk worden besteld via de nieuwe en verbeterde webwinkel. De webwinkel biedt een uitgebreide catalogus met handige navigatie tussen technische- en product-categorieën op de zoekpagina’s. Dit maakt het vinden van het juiste product nog makkelijker dan daarvoor.

De Distrelec webshop is compleet vernieuwd om zo een nog betere service en een breder portfolio van producten te kunnen bieden. Meerdere filteropties in categorie- en zoekresultaten, samen met de mogelijkheid om meerdere producten te vergelijken, zorgen dat beslissingen maken een stuk makkelijker wordt. Als er vragen zijn biedt de gratis live technische ondersteuning aanbevelingen en oplossingen. Het resultaat van de nieuwe en verbeterde functies is een verbeterde winkelervaring, wat zorgt voor een hogere klanttevredenheid en terugkeer van klanten.

In de onlangs vernieuwde Nederlandse webwinkel worden bestelde producten uit de schappen gehaald van Distrilec’s half-automatische distributiecentrum, waarin 18.000 orderregels op tijd en op dezelfde dag nog worden verzonden.

Het centrale distributiecentrum heeft een grootte van meer dan drie voetbalvelden, wat Distrilec de mogelijkheid geeft om voortdurend nieuwe producten aan de catalogus toe te voegen.

“Het bedienen van onze klanten en hun behoeften op de betrouwbaarste en snelste manier, evenals het aanbieden van meer keuzemogelijkheden, is de kern van ons bedrijf, zegt Neil Harrison, CEO van Distrilec.

“Onze online catalogus is nu gemakkelijk door te bladeren en biedt een scala van verschillende zoekopties," zei Distrelec CEO Neil Harrison.

“Verschillende filters, configuratiemogelijkheden, technische live-ondersteuning en het vergelijken van producten zijn nu onderdeel van de shopervaring, en ondersteunt klanten die niet weten welk product ze moeten kiezen.”

De Distrilec Group is een van de grootste online distributeurs voor elektronica-, automatiserings- en meetapparatuur en IT en accessoires. Via de verschillende dochterondernemingen is het bedrijf vertegenwoordigd in meer dan 13 landen, en biedt het zijn klanten een snelle en betrouwbare service in heel Europa. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Nänikon, Zwitserland. Het bedrijf is onderdeel van de Dätwyler Group, welke genoteerd is aan de Zwitserse beurs.