Clicky


IVECO Stralis Hi-Way 8x2 met triple as-stel voor Peet Beekenkamp Logistiek BV

IVECO Stralis Hi-Way 8x2 met triple as-stel  voor Peet Beekenkamp Logistiek BV
24-08-2015 18:50 | Iveco | auteur Redactie [FE]

SPIJKENISSE - Onlangs heeft IVECO Schouten Spijkenisse met een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way afgeleverd aan Peet Beekenkamp Logistiek BV. Deze Stralis is uitgevoerd in 8x2 configuratie met een triple as-stel en HYVA haakarm-systeem. Door de goede ervaringen met de twee IVECO Stralis die eind 2014 en begin 2015 door Peet Beekenkamp Logistiek BV in gebruik werden genomen, is opnieuw de keuze gevallen op de Stralis.

Peet Beekenkamp Logistiek BV is een zeer all-round transportbedrijf gevestigd in Hellevoetsluis dat zorg draagt voor elke logistieke vraag van haar klanten. Het specialisme van Peet Beekenkamp Logistiek BV is het transport van gerecyclede materialen en accu’s. Het wagenpark van het transportbedrijf uit Hellevoetsluis bestaat uit ongeveer tien vrachtwagens.

De nieuwe IVECO Stralis zal door Peet Beekenkamp Logistiek BV worden ingezet voor het transport van containers en afzetbakken in opdracht van A&M Recycling BV.

De nieuwste IVECO Stralis van Peet Beekenkamp Logistiek BV is uitgevoerd met de brede Hi-Way cabine die lokaal is uitgevoerd met een laag dak wat het voertuig een unieke en robuuste uitstraling geeft. Onder de cabine bevindt zich de krachtige FPT Cursor 11 dieselmotor met een vermogen van 460pk en 2150Nm koppel. De opbouw betreft een HYVA haak-armsysteem. De trekker voldoet aan de Euro-VI emissienorm door toepassing van het Hi-eSCR systeem, zonder uitlaatgasrecirculatie. Dit zorgt voor een schonere verbranding, langere onderhoudsintervallen en een lager brandstofverbruik. IVECO is hiermee uniek door de toepassing in de gehele range zware voertuigen.

De Stralis is uitgevoerd in een 8x2 configuratie met hefbare naloopas en voorloopas. Verder is het voertuig voorzien van een vangmuilkoppeling, 640 liter brandstoftank, Xenon verlichting, lichtbak, diverse verstralers en meegespoten spiegels en zonneklep. De Stralis Hi-Way is met de wit-blauw-rode kleurstelling volledig uitgevoerd in de bekende en zeer opvallende huisstijl van de opdrachtgever, A&M Recycling BV.

De Schouten vestiging in Spijkenisse leverde de IVECO Stralis Hi-Way 8x2 af aan Peet Beekenkamp Logistiek BV. IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat Professional bedrijfswagens. Vanuit 10 vestigingen in West-, Midden-, Oost- en Zuid-Nederland biedt Schouten een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O-contracten, vervangend vervoer, 24-uurs pech hulp en specifieke technische oplossingen.