Clicky


Opnieuw een Volvo voor T. Robbertsen v.o.f. Transport en Logistics

Opnieuw een Volvo voor T. Robbertsen v.o.f. Transport en Logistics
17-08-2015 15:55 | Volvo | auteur Redactie [FE]

NIJKERK - T. Robbertsen v.o.f. Transport en Logistics in Nijkerk is gespecialiseerd in groupage huifvervoer van en naar Italië en Tjechië. Afgelopen weekend werd er een nieuwe Volvo FH 460 trekker in gebruik genomen. De truck werd geleverd door Harbers Trucks Harderwijk.

De nieuw geleverde Volvo FH vervangt de huidige Volvo FH 520 uit 2009. “Na ruim één miljoen probleemloze kilometers was de keuze om opnieuw voor Volvo te kiezen niet zo moeilijk”, aldus Teunis Robbertsen.

“De nieuwe truck gaat door ons volledig worden ingezet op de ritten van en naar Italië”, vertelt Teunis.

“We hebben bij de aanschaf vooral gekeken naar het comfort voor de chauffeur, we maken lange dagen en zijn veel van huis. De truck heeft een Globetrotter XL-cabine, maar is daarnaast voorzien van het Driver Comfort pakket en een standairco. Voor ons is het belangrijk dat onze chauffeurs hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Daarom uiteraard ook Volvo I-Shift, gecombineerd met I-See waardoor de chauffeur zich optimaal kan concentreren op de weg.”

I-See is een uniek systeem dat de topografie van de weg leert en opslaat  in een centrale database. Tijdens het rijden wordt altijd de juiste versnelling gekozen of de versnellingsbak neutraal gezet om brandstof te besparen, tot wel vijf procent tijdens een rijcyclus.

Voor het onderhoud aan het wagenpark maakt Teunis gebruik van de goed geoutilleerde werkplaats van Harbers Trucks Harderwijk. “Het is prettig samenwerken met de mensen van Harbers Trucks” aldus Teunis. “Het is nooit teveel en ze staan altijd voor je klaar."

V.O.F. Robbertsen Transport werd in 2006 opgericht en werkt vanuit het centraal gelegen Nijkerk. Naast een Volvo FH X-Low met een 95 cm hoogte heeft men nu ook weer de beschikking over een trekker met normale schotelhoogte zodat Robbertsen flexibel blijft en zo aan de klantwensen kan blijven voldoen.

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions