Clicky


Nieuwe Scania P280 voor Bosma Reinigingsbedrijf

Nieuwe Scania P280 voor Bosma Reinigingsbedrijf
14-08-2015 09:36 | SCANIA | auteur Redactie [FE]

CREIL - De positieve ervaringen met de huidige huisvuilauto’s in het wagenpark, afgeleverd in 2007 en 2013, heeft Bosma Reinigingsbedrijf B.V. uit Creil doen besluiten om wederom voor Scania te kiezen. De nieuwe P 280 Euro 6 variant rijdt inmiddels enkele weken rond en de reactie is wederom zeer positief. 

“De cabine wordt door onze chauffeurs zeer gewaardeerd. Ze zijn vooral zeer te spreken over de instap, zitpositie en het rijgedrag”, aldus Wieger Bosma.

Scania heeft het P 280 DB6x2*4MNA chassis volledig voorbereid voor Geesinknorba, die de nieuwe GPM III opbouw verzorgde. De laadbakinhoud is 22 kuub en kan twee- en vierwiel afvalcontainers snel en efficiënt laden en legen. De Scania Euro 6 motor is stil en zuinig in verbruik en de opbouw is uitgerust met een energie-/brandstofbesparend Combi beladingssysteem dat alleen energie levert als het ook daadwerkelijk wordt gevraagd.

“Met deze combinatie van Scania en Geesinknorba dragen we ons steentje bij aan een snelle, maar ook schone afvalverwerking”, vervolgt Wieger Bosma.

Voor de afvalverwerking van een huishouden is de gemeente verantwoordelijk. Ondernemers mogen de afvalinzameling ook zelf regelen bij een erkende inzamelaar. En dat is waar Bosma Creil goed in is. Doordat de klant zelf bepaalt hoe groot de container moet zijn en hoe vaak hij opgehaald moet worden, kan er aanzienlijk worden bespaard.

Bosma Reinigingsbedrijf helpt bij het in kaart brengen van de afvalstroom en regelt de afvalinzameling, door middel van rolcontainers voor bedrijfsafval, GFT en papier. De vuilniswagens zijn iedere dag onderweg om de containers te legen. Daarnaast verhuurt Bosma ook afzetcontainers van 10 kuub tot en met 40 kuub voor hout, puin, gft-, bouw- en sloopafval.