Clicky


Multimodal Transports & Logistics treedt toe tot Palletways

Multimodal Transports & Logistics treedt toe tot Palletways
04-08-2015 09:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NIJMEGEN - De Belgisch-Limburgse transportfirma Multimodal Transports & Logistics (MTL) breidt haar dienstenaanbod uit via de recentelijk afgesloten samenwerking met het internationale netwerk van Palletways, het Europese distributienetwerk voor kleine zendingen palletvracht.

MTL is sinds enkele jaren zijn dienstenaanbod sterk aan het verruimen. Naast het aanbieden van multimodale oplossingen, op- en overslag en transport van massagoederen, biedt MTL  door toetreding tot het netwerk van Palletways, nu ook internationale palletzendingen aan. 

"Vanwege hun lokale verankering, stabiele imago en uitermate service-gedrevenheid is MTL een waardevolle onderneming om ons netwerk in de Benelux mee te versterken", aldus Marcel Bouwman, Network Development Manager Benelux van Palletways.

Serge Celis, eigenaar van MTL: "Onze kernwaarden kwaliteit en dienstverlening zijn de belangrijkste motivatoren om toe te treden als lid. Het uitbreiden van ons dienstenaanbod met een pan-Europees distributienetwerk was de logische volgende stap in onze strategie en sluit perfect aan bij de toenemende vraag van onze klanten om steeds vaker kleinere zendingen te versturen. Een vraag die uiteraard gedreven wordt door onze Just-In-Time economie en de nog steeds groeiende markt van e-commerce."

Het internationale Palletways-netwerk telt nu meer dan 400 depots en 12 hubs waarmee in 18 Europese landen inzamel- en distributiediensten worden aangeboden. Het volledig geïntegreerde distributienetwerk bestaat uit meer dan 300 onafhankelijke transportbedrijven die elkaars middelen delen om sneller en kosteneffectiever kleine palletzendingen te leveren.

Palletways Benelux bedient Nederland, België, Luxemburg en het Ruhrgebied in Duitsland en heeft een hub in Nijmegen.